Wie is Stappegoor?

Consortium Stappegoor is een samenwerking van Synchroon Ontwikkelaars en BPD

 

SYNCHROON met lef en liefde ontwikkelen

SYNCHROON is een landelijk werkende projectontwikkelaar met al ruim 75 jaar ervaring met het ontwikkelen en realiseren van grote- en kleinschalige projecten. Wij ontwikkelen huizen, winkelcentra en kantoorgebouwen. Ook herontwikkelen we monumentale gebouwen tot nieuwe woon- en werkmilieus.

De wensen en behoeften van mogelijke kopers en van geïnteresseerde groepen vormen al vroeg de basis waarop wij aan de slag gaan. Wij leggen ons oor graag te luister en geven onze ogen de kost in de wereld om ons heen.

Om tegemoet te komen aan uw wensen denken we bovendien vooruit. Nieuwe woongebieden worden altijd met oog voor de toekomst ontwikkeld. Zodanig dat veranderingen op termijn mogelijk zijn en dat we zorgvuldig met de beschikbare ruimte om gaan. Dat vinden wij duurzaam.

Wilt u meer weten over SYNCHROON? 
Bezoek de website: SYNCHROON.nl

Synchroon

BPD creating living environments

BPD, Bouwfonds Property Development, is een Europese gebiedsontwikkelaar die de missie heeft om woon- en leefomgevingen te verwezenlijken die zelf ook leven: creating living environments. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van bijna 320.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen Europeanen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD telt 30 regiokantoren in Europa en is marktleider in Nederland. In Duitsland staat BPD Immobilienentwicklung in de top 3 van gebiedsontwikkelaars. In Frankrijk staat BPD in de top 7, onder de naam BPD Marignan. BPD is onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep.

Wilt u meer weten over BPD? 
Bezoek de website: bpd.nl

Logo BPD

Wie bouwt jouw huis?

VAN WIJNEN meer dan bouwen
Van Wijnen realiseert projecten door heel Nederland voor uiteenlopende opdrachtgevers. In deze projecten vormen niet de stenen, maar juist de mensen en hun beleving de kern van ons werk. Daarbij verplaatsen we ons continue in de toekomstige bewoners en gebruikers.

Voor uw nieuwbouwwoning is een team van specialisten samengesteld. Een team van mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en waarmee Van Wijnen open en transparant communiceert. Vaklieden die het klantgerichte proces van ontwerp tot het ontwikkelen en bouwen van duurzame projecten verstaan.

Consortium Stappegoor, Van Wijnen en betrokken Co-makers werken intensief samen om vraagstukken te analyseren en te verwerken in je nieuwe woning. Deze intensieve manier van samenwerken tussen de verschillende disciplines, vormt uiteindelijk de toegevoegde waarde voor Zuiderpark. Samen hebben wij de ambitie om Zuiderpark een nieuwe, toonaangevende toekomst te geven! Een toekomst die wat ons betreft draait om ‘Meer dan bouwen’.

Wilt u meer weten over VAN WIJNEN? 
Bezoek de website: vanwijnen.nl

logo-vanwijnen