Start verkoop eerste fase!

11 juli 2016

Het is zo ver…
…de eerste 35 woningen in Zuiderpark komen te koop!

Op woensdag 20 juli ben je tussen 19.00 en 21.00 uur welkom in De Phil, Oude Goirleseweg 167 in Tilburg. Tijdens deze inloopavond zijn voor het eerst de brochure, prijslijst en het inschrijfformulier beschikbaar. Om in aanmerking te komen voor een koopwoning, moet je voor 28 juli het inschrijfformulier inleveren bij één van de makelaars.

Woningtype M (110 m² woonoppervlakte) koop je al vanaf € 207.000 vrij op naam, inclusief keuken en badkamer.

Klik hier om iets meer te lezen over de woningen.

De ontwerpers aan het woord
Aan Zuiderpark werken verschillende ontwerpers. Het landschap is ontworpen door Compositie5 uit Breda. “De bomen aan de randen van het plangebied vormen de basis voor het parkachtige karakter van het plan. Door daartussen een aantal groene pleinen te ontwerpen, ontstaat een robuust groen raamwerk, waarbinnen de woningen op een ontspannen manier een plek vinden”. Lees hier meer.

De architecten van Visser en Bouwman uit ‘s-Hertogenbosch vertellen: “Centraal gelegen in het Zuiderpark komen woningen met een bouwstijl die inspeelt op het unieke groene karakter van de woonomgeving. Hier is gekozen voor de Amerikaanse New-England-stijl. Een bouwstijl die wordt gekenmerkt door veranda’s, houtlook en subtiele variatie in kleurgebruik. Lees hier meer.