Save the date: start Verkoop fase 2 Zuiderpark!

8 februari 2017

Wat?

Op donderdag 16 februari as. start de verkoop van fase 2! Op deze dag ben je tussen 19.00 en 21.00 uur welkom in De Phil, Oude Goirleseweg 167 in Tilburg.
Het aanbod van de tweede fase bestaat uit 14 eensgezinswoningen type M met veranda vanaf 110 m2, 13 eengezinswoningen type L met zonnige achtertuin op het zuiden, 7 hoekwoningen type XL1 waarvan 4 met garage en tot slot 2 grote woningen type twee-onder-één-kap (XL2) met garage.

Zuiderpark voegt een thuis toe aan een dynamisch leven. Met ruime nieuwbouwwoningen die ook weer niet té groot zijn. Je houdt geld over voor festivals in het weekend en kunt meerdere keren per jaar op vakantie. En natuurlijk geven jullie elkaars plantjes water!

Woningtype M koop je al vanaf € 218.000,- vrij op naam. Dat is inclusief keuken, badkamer en een goed geisoleerd huis met zonnepanelen en driedubbel glas.

Nieuwbouw in Tilburg - Zuiderpark Tilburg Fase 2

Hoe?

Vanaf de start van de verkoop op 16 februeari zijn de brochure, de prijslijst en het inschrijfformulier voor het eerst beschikbaar. Vanaf 17 februari zal deze informatie ook te bekijken en downloaden zijn op onze download pagina.

Als je in aanmerking wil komen voor een woning, moet je een inschrijfformulier invullen en inleveren bij de makelaars.

Vragen?

Als je vragen hebt kan je contact opnemen met de makelaars.
De contactgegevens vind je hier.